Prodej krásného kompletně zrekonstruovaného RD/rekreační nemovitosti k celoročnímu bydlení pouze 5 km od Brna - Želešice

Želešice

před 2 roky 10

ID zakázky: 1296108

Kód: 09668

Stav objektu: Po rekonstrukci

Užitná plocha: 82 m2

Balkón: ano

EPB: G - Mimořádně nehospodárná

5 950 000 Kč

Array

Kontaktovat prodejce

Popis nemovitosti

V výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi velmi povedeně, kompletně zrekonstruovanou zateplenou cihlovou nemovitost k celoročnímu bydlení v klidné lokalitě plné zeleně na okraji Želešic, v zahrádkářské kolonii. Nemovitost s podlahovou plochou 82 m² nacházející se na pozemku o celkové ploše 1.112 m², proběhla v posledním roce kompletní rekonstrukcí a je z většiny podsklepená. Vstup do nemovitosti je ze zadní strany přes terasu. Po vstupu do chodby zde nalezneme koupelnu s prostorným sprchovým koutem, samostatnou toaletu a vstup do sklepa. Dále menší samostatný pokoj (7m²) a také vstup do hlavní obytné části - obývacího pokoje s kuchyňským koutem (23m²). Zde nalezneme kompletně zařízený kuchyňský kout, včetně vestavěných spotřebičů, prostorný vstup na terasu, krbová kamna a schodiště do podkroví. V podkroví nalezneme další dva prostorné pokoje(20 a 16 m²). Nemovitost je připojena k elektřině, voda je zajištěna hlubinným vrtem a odpadní vody jsou rozděleny do dvou jímek - z toalety přímo do septiku a z kuchyně a koupelny do další jímky, která je připravena na využívání k užitkovým účelům, jako je např. zalévání zahrady a to v případě využívání ekologických saponátů. Pod úrovní pozemku jsou i další sběrné nádrže na zachytávání dešťové vody. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler, topení zajišťují krbová kamna a jsou zde předpřipraveny rozvody pro elektrické výhřevné panely. Nemovitost je nyní ve stavu finálního dokončení všech prací. Samotný pozemek je z většiny rovinatý a je využíván jako zahrada k rekreaci. Nemovitost se nachází v krásném a klidném prostředí k.ú. Želešice směrem na Hajany, jedná se o rekreační oblast s dobrým přístupem po obecní zpevněné cestě a možností vjezdu přímo na pozemek. Želešicemi protéká řeka Bobrava a nachází se na okraji Dyjsko-svrateckého úvalu, nalezneme zde obecní úřad, potraviny, několik restaurací a také ZŠ i MŠ. Obec Želešice má výbornou dopravní dostupnost jak autem, tak i MHD a příměstskými linkami. Dostupnost z centra města je cca. 12 minut. Zastávka MHD se nachází 650 m od nemovitosti. Pro více informací nebo prohlídky se neváhejte obrátit na makléře. Prodávající si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérií. Rádi také pomůžeme prostřednictvím našeho finančního poradce s nejvhodnějším financováním.

Poloha na mapě

Nemovitost nabízí

PATREAL s.r.o.

PATREAL s.r.o.

PATREAL s.r.o. je dlouholetým, řádným členem Asociace realitních kanceláří České republiky. Naším cílem je poskytnout klientům kompletní servis týkající se prodeje nemovitosti, koupě nebo pronájmu domu, bytu, chalupy, chaty, pozemku, garáže či nebytových prostor.

Adresa: Brno - Královo Pole, Riegrova 1

Nemovitosti: 83

Kontakt na prodejce

-->